Gefeliciteerd

Met Autorijschool ROM-Sittard maakt je een geslaagde keuze als jij je rijbewijs wilt halen. Autorijden is tegenwoordig niet meer zomaar iets, er komt een hoop bij kijken. Autorijschool ROM-Sittard wil jou daar graag bij helpen, volgens de nieuwste lesmethodes op een leerzame, verkeersveilig en een leuke manier.

Je hebt de keuze uit een schakelauto of een automaat.

Daarnaast heeft jouw instructeur een speciale opleiding genoten om mensen met faalangst, Autisme, ADHD,PDD-nos (ASS) en aanverwante stoornissen te helpen en te begeleiden. Dit laatste geldt ook voor de groep verkeersdeelnemers die hun rijbewijs hebben, maar die om welke reden dan ook een beperking hebben in hun verkeersdeelname(Denk bijvoorbeeld aan rijangst).

We kunnen je thuis ophalen of op school of op je werk, dit telt ook voor de plaats waar je rijles eindigd. (Dit alles binnen de grenzen van redelijkheid)
Daarnaast heb je de kans om jouw rijvaardigheid/rijlessen te op te laten nemen door ons on-board camera-systeem. Het enige wat hiervoor nodig is, is een SD kaartje. De opgenomen rijles kan dan later worden besproken en/of afgespeeld worden op uw pc, of rechtstreeks op het scherm in de auto.

Kortom Autorijschool ROM-Sittard is er voor iedereen en biedt een op maat gesneden rijopleiding aan in een ontspannen sfeer, waarbij jij als aankomend automobilist/chauffeur centraal staat.